Проблеми з поштовою доставкою преси? Телефонуйте на гарячу лінію НСЖУ

За матеріалами інтернет-видань 28.07.2023 390
Проблеми з поштовою доставкою преси? Телефонуйте на гарячу лінію НСЖУ

НСЖУ України турбує критична ситуація, яка триває в усій Україні через відсутність ефективної співпраці між редакціями українських газет та АТ «Укрпошта».  Спілка закликала до негайних дій щодо порятунку газет, особливо, в прифронтових і прикордонних регіонах. Реагуючи на звернення НСЖУ, керівник АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський запевнив, що готовий почути конструктивні, економічно обґрунтовані зауваження НСЖУ.
Для підготовки таких зауважень працює робоча група, до якої ввійшли редактори друкованих медіа, юристи та фахівці Спілки.

25 липня 2023 року вони вирішили створити гарячу лінію з метою збору інформації про проблеми газетярів у роботі з «Укрпоштою». Згодом всі зауваження будуть обговорені з самою «Укрпоштою», Міністерством культури та Офісом Президента України для конструктивного вирішення наболілих питань.

Національна спілка журналістів України звертається до редакцій газет з усієї України, працівників пошти, голів місцевих громад із проханням повідомляти про факти необґрунтованого, на вашу думку, звільнення працівників пошти у вашому населеному пункту, або про недоправлення вам передплачених газети/журналу.
 

  • Письмові звернення приймаються на електронну пошту: ukrposhtaskarga@gmail.com


Телефон гарячої лінії:

+380962086788

(дзвінки приймаються по буднях з 10:00 до 17:00, або через повідомлення у месенджери вайбер і телеграм)
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ