Проєкт USAID надав 58 зернових причепів 12 українським агроекспортерам

За матеріалами інтернет-видань 20.08.2024 128
Проєкт USAID надав 58 зернових причепів 12 українським агроекспортерам
Проєкт USAID "Економічна підтримка України" (Проєкт USAID) продовжує зміцнювати український аграрний експорт та пом’якшувати глобальну кризу продовольчої безпеки, що загострилася внаслідок війни.
 
У рамках Ініціативи «АГРІ-Україна» Проєкт USAID надав 58 зернових причепів 12 українським агроекспортерам та логістичним компаніям. Це збільшить загальну потужність перевалки зерна на 243 500 тонн на рік.
Використовуючи сучасні та легкі причепи, компанії зможуть оптимізувати процес відвантаження зерна та скоротити витрати на логістику. Така підтримка Проєкту USAID – це не лише про збільшення потужності перевалки зерна. Наприклад, для компанії «Нібулон» збільшення парку зерновозів допоможе пришвидшити процеси відвантаження із річкових елеваторів, які заблоковані від початку війни. Для «Аскет Шиппінг» - логістичної компанії, якій довелось залишити частину активів у Бердянську та Маріуполі та розпочати все спочатку в портах Дунаю та Великої Одеси, – це підтримка відновлення операційних процесів та стійкості підприємства.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ