Професійний розшуківець Тайра з Полтавщини наближає Перемогу над ворогом

За матеріалами інтернет-видань 27.07.2022 525
Професійний розшуківець Тайра з Полтавщини наближає Перемогу над ворогом

Тайрі виповнилося 4 роки. Це німецька вівчарка, яка підтримує безпеку і порядок на Миргородщині з 2020 року. І продовжує це робити з  більшою відповідальністю та завзяттям під час повномасштабного спротиву російській агресії. Повідомляють полтавські поліцейські.
Вони зазначають, що Тайра - надійна напарниця інспекторки-кінолога Алли Черкаської, професійний розшуківець і добра приятелька миргородських дітей.
Їй  довіряють розшук зниклих безвісти, виявлення злочинців та речових доказів за запаховим слідом. Службову вівчарку також залучають до перевірки транспортних засобів на блокпостах, проведення обшуків, конвоювання затриманих та патрулювання вулиць населених пунктів під час комендантської години.
У вільний від служби час Тайра  бавиться зі своїм тренувальним м’ячиком. І для відновлення енергії полюбляє обійматися з друзями - напарниками.
Цікаво, що вівчарка розуміє усе без слів, їй важливі людські емоції, і нехай вони будуть для неї позитивними. Адже Тайра теж наближає Перемогу над ворогом!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ