ПРОГНОЗ ПОГОДИ НА ЗАВТРА 20 ВЕРЕСНЯ І НА ВИХІДНІ. МОЖЛИВИЙ НАВІТЬ СНІГ

Микола Ясень 19.09.2024 285

 

Ксенія Куземко  19.09.2024 

Без опадів, а ночами прохолода: прогноз погоди в Україні та Дніпрі на завтра

Ні, снігу синоптики покищо не передбачають. Одначе і ми його не вигадали. Минулої ночі з 18 вересня на 19-те відразу після 24 години, отож опівночі, в селі Маломихайлівці - це в колишньому Покровському районі, а зараз центр Маломихайлівської громади справді кільканадцять хвилин з неба сипався сніг. Хто о цій годині там не спав, міг спостерігати, як земля пухнасто побіліла. Про це нам розповів мешканець Маломихайлівки Сергій Плєхов. Він сам був вражений і не вірив своїм очам. Стверджує, що подвір'я його садиби наче хтось накрив біленькою хустиною. Котра звичайно слідом і почала танути. Коли Сергій Михайлович вранці повідав про це сусідам, то один з них навіть вигукнув: "А я вранці подумав, що це диво мені приснилося!"

Так от, а у п’ятницю, 20 вересня, в Україні дійсно очікується зниження температури повітря. Зокрема, вночі стовпчики термометрів покажуть +6 градусів і навіть нижче. У високогір’ї Карпат не виключаються заморозки. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на відому синоптикиню Наталку Діденко.

Але Наталка відразу й підкреслила, що незважаючи ні на що, погода впродовж вихідних, 21 та 22 вересня, одначе обіцяє бути сухою та теплою по всій території країни.

“У п’ятницю та найближчими вихідними в Україні й надалі буде сухо, сонячно та тепло. 20-го вересня максимальна температура повітря у більшості областей становитиме +23…+26 градусів. Дещо свіжішим очікується повітря завтра на Закарпатті, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській та Тернопільській областях, вдень +19…+22 градуси”, – розповіла Діденко.

Найнижчі температури таки очікуються в нічні години. Саме в цей період температура повітря знижуватиметься найбільш істотно.

Вітер потроху вгомоняється, далі він буде північно-східний, помірний, сказала вона.

Погода у Дніпрі 20 вересня

У Дніпрі 20 вересня очікується суха ясна погода з температурою повітря вночі близько +10 градусів. Денні температури повітря триматимуться на рівні близько +25 градусів.

Субота з неділею очікуються приблизно з такою ж синоптичною ситуацією.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ