Проти Червінського діє владна ОЗГ

За матеріалами інтернет-видань 09.02.2024 275

богачук,червінський

  Сім років тому, рівно о 6.00 8 лютого 2017 року підполковник 5-го управління СБУ Роман Червінський набрав телефонний номер. Він дзвонив на телефон, який був біля Михайла Толстих, позивний Гіві, командира штурмового батальйону "Сомалі" ЗС рф, терориста, який убивав та катував українських військовополонених. Це був останній дзвінок у житті Гіві. Тієї ж миті потужний вибуховий пристрій, встановлюваний під ліжком, розірвав терориста на шматки.

   Це одна з найвідоміших та найвдаліших ліквідацій російських терористів на окупованих територіях за часи війни за незалежність.

І це не єдина вдала операція СБУ, якою керував Червінський.

  Зараз полковник Роман Червінський незаконнно перебуває під арештом. Слідчі СБУ та прокурори ОГПУ за наказом Офісу президента сфальшували проти Червінського кримінальну справу, де відсутня сама подія злочину. І майже рік судді вигадують різні приводи для того, щоб незаконно тримати Червінського під вартою.

   Позавчора один із ключових свідків - співробітник СБУ, показання якого також повністю виправдовують Червінського, знову не прибув на суд, оскільки знову... отримав термінове завдання. І Червінського знову запроторили за ґрати іще на два місяці, продовжили термін, тому що в черговий раз СБУ не дозволила дати свідчення своєму співробітнику. Тому що ці свідчення виправдали б Червінського.

   Тобто питання у справі Червінського навіть не в тому, чи є там склад злочину взагалі - питання в тому, що влада не дає можливості громадянину України, військовослужбовцю, відзначеному державними нагородами, захищатись у суді, позбавила його гарантованих Конституцією прав.

   Діючі органи правопорядку руками Татарова, Генпрокуратури, СБУ та суддів відверто порушують закон та елементарні процесуальні норми. Проти Червінського діє реальне злочинне угруповання у владі, яке порушує усі норми законодавства, щоб обмежити свободу громадянина України із власних політичних амбіцій.

   Це дуже соромно. Це ще один ланцюжок беззаконня, яким чинна моновлада намагається знищувати тих, хто їй не подобається.

 Юрій Бутусов, Цензор. НЕТ Джерело: https://censor.net/ua/r3472352


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ