Пункти видачі води в Нікопольщині перевіряє Держпродспоживслужба

За матеріалами інтернет-видань 06.07.2023 277
Пункти видачі води в Нікопольщині перевіряє Держпродспоживслужба

На території Нікопольського району, який залишився без централізованого водопостачання внаслідок руйнування Каховського водосховища, здійснюються  перевірки  пунктів видачі води. Таким чином, фахівці Держпродспоживслужби слідкують за станом санітарно-епідемічної ситуації в районі.
Зазначається, що наразі для забезпечення потреб населення в містах і селах Нікопольщини організовано 112 пунктів видачі води (у м. Нікополі – 28, м. Покрові – 11, м. Марганці – 46, Томаківській ОТГ – 10, Мирівській ОТГ – 17).
Станом на 1 липня 2023 року працівники Нікопольського районного управління здійснили 17 моніторингових перевірок пунктів видачі води у Нікополі, Покрові, Марганці,  Томаківці, селі Мировому.
За результатами перевірок встановлено, що всі пункти видачі води облаштовані на належному рівні. У пунктах видачі води встановлені герметичні ємності, наповнені питною та технічною водою. На кожній ємності зазначена інформація щодо виду води: «Вода питна» або «Вода технічна». Вода до пунктів видачі завозиться спеціалізованим автотранспортом водоканалів та ДСНС.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ