«путін - боягуз, а рф - спонсор тероризму» - спікер Палати представників США

За матеріалами інтернет-видань 08.05.2022 579
 
Ненсі Пелосі. Фото з Facebook

Нелюдська жорстокість російських орд в Україні, посланих ватажком злодійської кремлівської зграї  путіним, викликає все більше обурення і гнів демократичного світу. Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі і інтерв'ю MSNEC зробила гучну заяву, поширену українськими ЗМІ:

- путін боягуз. Він воює – замість того, щоб вести війну – він воює проти мирних жителів. Він бореться із дітьми. Він використовує це як зброю війни. Я абсолютно підтримую звернення України до Конгресу США з проханням визнати рф спонсором тероризму і відстоюю це давно. Якщо росії немає у списку держав-спонсорів тероризму, порвіть цей список. Тому що тут у вас є лідер країни, ядерної держави, яка вторгається в іншу країну і погрожує ядерною зброєю. У вас є президент країни, який спонукає своїх солдатів до актів жорстокості, до зґвалтування дітей – маленьких дівчаток 11 років, неодноразово, на очах у їхніх матерів, або зґвалтуванню їхніх матерів на очах у дітей, до викрадення дітей. Ці акти насильства за межею цивілізованої людської поведінки.

Тому я абсолютно впевнена, що вони мають бути у цьому списку держав-спонсорів тероризму, і я сподіваюся, що це станеться. Ухвалення такого рішення – за президентом США, воно спростило б запровадження санкцій проти рф.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ