путін платить росіянам за вибори їхньою кров'ю

За матеріалами інтернет-видань 23.03.2024 297
ГУР про стрілянину в Підмосков'ї: Це свідома провокація спецслужб Путіна
   Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.
   росія проголосувала за війну. Тепер у путіна розвʼязані руки на все - після виборів він здійснив жахливий теракт проти росіян у підмосков'ї. Сценарій старий, який путін вже використовуав при захопленні влади - той самий «рязанський цукор», тв самі вибухи будинків у москві, той самий Норд-Ост.
   Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов поклав відповідальність за стрілянину та пожжу в концертному залі ТЦ Крокус Сіті Хол у підмосковному Красногорську (на фото вгорі), де загинули біля 70 осіб, на кремлівські спецслужби.
   Звичайно, що терористів усіх знайдуть та вбʼють, можливо, залишать одного, який зізнається, що його готували в Україні, будуть знайдені "українські документи".
   путіну потрібні гори трупів у москві, щоб провести нову хвилю мобілізацію в армію, і щоб ніхто не посмів ухилитись. Щоб гнати нові натовпи на «мʼясні штурми».
Щоб дискредитувати підтримку України за кордоном звинуваченнями у тероризму та викликати співчуття до рф.
   Щоб звинуватити Україну у тероризмі і посилити бомбові удари по українських містах і виправдовувати вбивства мирних людей, дітей, інфраструктури. Щоб записати у терористи увесь український народ, як у 1999 після вибухів у москві у терористи записали усіх чеченців.
   Відповідь України має полягати у створені нарешті чіткої стратегії оборони, яка досі у нас відсутня, негайному ухваленні нової системи мобілізації, негайному проведенні реформ в армії на основі досвіду двох років повномасштабної війни.
Іде війна за виживання, і вчора путлєр показав, що вбʼє стільки росіян, скільки йому треба для досягнення його політичних цілей. А життя українців рахувати росія не збирається взагалі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ