Рада офіцерів Росії вимагає припинити військовий психоз і відставки президента

За матеріалами інтернет-видань 15.02.2022 4521

Широкого резонансу в Російській федерації і світі набуло звернення діячів культури, підписане Лією Ахеджаковою, Андрієм Макаревичем, Левом Пономарьовим, Володимиром Мірзоєвим, Віктором Шендеровичем та іншими відомими людьми, з вимогою припинити творення образу ворога з України та планувати військові дії проти незалежної держави. Не менш гучне звернення Ради Загальноросійського офіцерського зібрання оприлюднив генерал-полковник запасу Л. Івашов:

- Ми, офіцери Росії,вимагаємо від президента РФ відмовитися від злочинної політичної провокації, в якій РФ виявиться самотньою проти об'єднаних сил Заходу, створити умови для реалізації на практиці ст. 3 Конституції РФ і піти у відставку. Звертаємося до всіх військовослужбовців запасу і у відставці, громадян РФ з рекомендацією проявити спостережливість, організованість, підтримати наші вимоги і не допустити громадянського конфлікту із застосуванням військової сили.

Ще ветерани акцентують,що президент Турції Р. Ердоган чітко заявив, що в разі війни Турція буде на боці України, отже, може длучитися до звільнення Криму і Кавказу. З Радянського союзу першою вийшла Росія, ще за часів Б Єльцина, а Україна лише після цього стала незалежною державою, яку одразу визнав світ. Тому спроба реанімувати "союз непорушний" військовою силою призведе лише до багатотисячних жертв і неминучого остаточного розвалу РФ.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ