Ракетний удар по Дніпру серед дня 15 травня

За матеріалами інтернет-видань 16.05.2024 1077

Загинули двоє залізничників і є поранений

15 травня о 13:30 у Дніпрі пролунав потужний вибух. Тривогу в місті та області оголошували за 15 хвилин до цього о 13:15.

І у повітряних силах ЗСУ повідомляли про рух швидкісної цілі у напрямку Дніпра з південного сходу.

Згодом начальник ОВА Сергій Лисак підтвердив удар по Дніпру. Внаслідок атаки загинули двоє людей. Є поранені, їхню кількість уточнюють.

Також пошкоджено інфраструктуру.

Близько 13:30 поблизу Дніпра сили протиповітряної оборони збили керовану авіаційну ракету Х-59/69, повідомили у повітряному командуванні "Схід".

У будинках, що розташовані неподалік від місця удару, побиті вікна, стіни, дахи та паркан. Також пошкоджені лінії електропередач, повідомили кореспонденти Суспільного з місця події.

Згодом Сергій Лисак уточнив, що внаслідок атаки загинули чоловіки 48 та 51 року. Ще один, 63-річний, дістав поранення, лікуватиметься амбулаторно.

Внаслідок атаки, за його словами, пошкоджено інфраструктурний об’єкт, адмінбудівлю, притулок для тварин, п'яти- та двоповерхівки. А ще – шість приватних будинків, дві господарські споруди, авто, лінія електропередач.

За повідомленням Укрзалізниці, загиблі чоловіки — оглядачі-ремонтники вагонів Сергій Деревицький та Олександр Приходько.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ