Рашисти обстріляли Апостолове, двоє людей поранені

Микола Нечипоренко 23.06.2022 786
Слідство обстрілу окупантів / Фото-ДСНС , t.me
Воєнні злочинці терористичного утворення оф продовжують чинити звірства на українській землі. Вони набагато масштабніші та підступніші за методи, якими діяли  середньовічні загарбники. Крайньої ночі особливо постраждало місто Апостолове, про що повідомив голова Криворізької ВА Олександр Вілкул:
- Близько опівночі стався серйозний обстріл міста Апостолове від ворожих "ураганів" касетними боєприпасами. Руйнація приватного сектору, перервано трубопровід низького тиску, Двоє поранених (серйозно, евакуйовані до Кривого Рогу після стабілізації). Травми отримали не під час обстрілу, а внаслідок необережної взаємодії з нерозірваними боєприпасами.

 Комунальники вже відновлюють газ та воду. Рятувальники почали розміновувати. Прошу всіх бути дуже обережними, а за можливості - не виходити.

А голова Дніпропетровської ОВА зазначив, що за ніч  орки здійснили 6 обстрілів Криворізького району, є руйнування житлових кварталів і касетні боєприпаси. Над їхнім знешкодженням працюють піротехніки.

У такий дикунський спосіб набридлий усім українцям гірше гіркої редьки, остогидлий  "узькій мір" поширює свою "велич". Окрім знарядь вбивств - задля загарбання територій і підкорення світу - московія нічого не несе сьогоднішньому людству. Відтак усі зусилля демократичних країн  світу, серед яких Україна посідає особливе місце як воююча держава, ммусять бути спрямовані на припинення її терористичної потуги.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ