Рашисти вдень обстріляли південь Дніпропетровщини

За матеріалами інтернет-видань 19.06.2022 860
На зображенні може бути: вогонь та на відкритому повітрі
Недільний день виявився дуже неспокійним. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив про трагічні наслідки вчорашнього ракетного удару по Новомосковщині та нові артобстріли мирних населених пунктів:
 - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 116 доба добігає кінця.
Внаслідок вчорашнього ракетного удару по Новомосковському районі постраждали 14 людей. На жаль, двоє загинули, серед яких – один рятувальник. Нині восьмеро постраждалих знаходяться в медзакладах області із опіками, ще четверо – на амбулаторному лікуванні.
Сьогодні російські окупаційні війська знову обстріляли прикордонні території Зеленодольської та Апостолівської громад. Минулося без постраждалих і без руйнувань, всі комунікації працюють.
Окрім цього, з «Ураганів» було обстріляно територію поблизу села Перше Травня, що у Криворізькому районі. Окупанти поцілили у поля.
Також протягом дня зафіксовано бої між підрозділами Збройних сил та сил противника на території Херсонщини поблизу Криворізького району.
У всіх інших краях Дніпропетровщини день минув тихо. Російських окупаційних військ в області немає і не буде, адже наші рубежі надійно захищені.
За всі скоєні злочини росія обов’язково відповість. Віримо в ЗСУ, віримо в Президента.
Україна переможе 🇺🇦
Мирного вечораі ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ