рашисти вночі обстріляли Нікополь, троє людей поранені

Григорій Давиденко 06.08.2022 469
На зображенні може бути: на відкритому повітрі та цегляна стіна
рашистські війська і цієї ночі не залишили без уваги південні краї Дніпропетровщини. Вони на практтиці втілюють ще існуючий в обскубаній імперії міф про свою дурнувату "велич" нищенням  усього, що не поділяє їхніх шовіністичних поглядів. Про нові порушення міжнародних законів і правил ведення війни ординськими зграями рф повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
- Окупанти ніяк не заспокояться. Вночі знову били по Нікополю з «Градів». Випустили близько 20 реактивних снарядів.
🔺О першій годині ночі відкрили вогонь по житлових районах міста. Троє чоловіків дістали осколкові ураження: одного з постраждалих шпиталізували з пораненнями ніг, інші двоє від госпіталізації відмовилися.
На території приватних домоволодінь сталося дві пожежі. Обстрілом пошкоджений будинок дитячої творчості і дитсадок. Окрім цього – десяток п’ятиповерхових житлових будинків, майже чотири десятки приватних будинків, також господарчі споруди та автомобілі.
Газопровід, водопровід, лінії електропередач також потрапили під обстріл: без світла лишилось майже 700 абонентів. Або ж кілька тисяч люду.
🔺У Криворізькому районі ворог обстріляв території Зеленодольської ТГ: там пошкоджено електромережі, внаслідок чого у Мар‘янському люди залишились без електропостачання.
🔺Щодо інших районів – все спокійно.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ