Рашисти воюють з мирним населенням і хліборобами Дніпропетровщини

Григорій Давиденко 06.07.2022 367
Дніпропетровська область потрапила під обстріл окупантів (Фото:Валентин Резніченко/facebook.com)
Ординські війська щодень порушують міжнародні правила і звичаї ведення війни. У Великій Костромці Апостолівщини військова хунта рф учора обстріляли сільгосппідприємство, спалахнули склади з зерном, пожежа погашена.

Про це в соцмережах опівночі повідомив глава Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул:

- Ворог вів обстріли Осокорівки, Добрянки, Потьомкіного, Іванівки та інших населених пунктів. Б'ють із усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії, танків і мінометів. У Великій Костромці – по одній із вулиць, а також потрапили в сільгосппідприємство, там загорілися склади з зерном. Силами ДСНС пожежа погашена. Людей не зачепило. У Криворізькому районі окупанти обстріляли Зеленодольську громаду: у місті Зеленодольськ поцілили по дачному масиву. У Кривому Розі та районі загальна ситуація стабільна.

Сьогодні вранці голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram сповістив, що окупанти й уночі "ставили хрести" на раніше видуманому ними міфі про "єдність" українського і російського народів. Вони вкотре розірвали й розбили гарматним вогнем примітивну байку свого бункерного фюрера про "адін народ".

- Під вогонь терористичних військ рф потрапило село Шестерня у Широківській громаді, повідомив В. Резніченко. - Пошкоджені кілька житлових будинків. Серед місцевих мешканців ніхто не постраждав.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ