Рік Чорного Водяного Кролика настане 22 січня 2023 року

Марина Бабич 21.12.2022 698
Рік Чорного Водяного Кролика настане 22 січня 2023 року

За східним календарем символом Нового 2023 року буде Чорний Водяний Кролик.
На думку астрологів, рік має бути спокійним і гармонійним, бо тваринка, яка відповідає за нього за календарем, лагідна, мирна і тиха. Драматичний рік Тигра піде від нас 22 січня 2023 року і в свої права вступить Кролик.
Астрологи пророкують, що Кролик хоч і тихий, але непередбачуваний. Зазвичай "кролячі" роки наповнені карколомними поворотами. Стихія Води провокуватиме мінливість. Але інколи це досить вагомий плюс.
Тож фахівці радять наступного року бути гнучкими в особистих питаннях, а що стосується визначних подій, то слідувати поставленим цілям і настирливо їх добиватися. Кролик, сподіваємося, допоможе тим,  хто чітко знає, чого хоче, і не покладає  рук. А ще він - максималіст і мрійник. З ним можна загадати бажання, і воно точно збудеться!

Кролик живе родиною і цінує її більш за все. Тому комфорт на серці починається з теплого затишного дому, де є сіно, вода і м'який кожушок.
Зустрічати Кролика варто без кролятини на святковому столі. Побільше зелені, овочів фруктів. Фаворити  - морква і капуста. Курка і риба легко замінять важку їжу, яка Кролику не до вподоби.
А ще у новорічну ніч намалюйте на паперовій серветці кролика, підпаліть її в останні хвилини року і попіл разом з шампанським випийте за символ Нового року. Можливо, так він швидше виконає Ваші бажання?


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ