Роман Червінський вийшов на волю під заставу

За матеріалами інтернет-видань 16.07.2024 90
Роман Червінський вийшов на волю під заставу

   Про це повідомив у Facebook його адвокат Віктор Василюк.

"Новина, на яку усі чекали. Героя-розвідника Романа Червінського відпустили під заставу! Нарешті Роман зможе обійняти своїх дітей, маму, дружину, сестру. Дякуємо усім, хто підтримував і наближав цю проміжну перемогу. Але боротьба ще триває!" - написав Василюк.

   "Еспресо".

   Адвокат Костянтин Глоба написав, що застава складає 9 млн грн. 

Він повідомив, що судовий розгляд тривав 7 годин.

   "Представник 4-х потерпілих заявив про вихід із справи, також все більше починають лунати від потерпілих позиції, що вони не потерпілі. прокурор все більше нервує і виправдовує свої невдачі вигаданим "тиском зі сторони адвокатів". Прокурору все складніше приховувати і заперечувати ключову роль СБУ у цій операції", - написав Глоба. 

   Він зазначив, що 27 нардепів та окремо 51 особа виявили бажання взяти на поруки Червінського.

   Один з представників потерпілих сьогодні поставив під сумнів суб’єкта розслідування справи, заявивши: «СБУ розслідує справу, фігурантом якої вони ж і є…»;
🔸суддям все складніше надавати обґрунтування неприйняття доводів захисту Червінського, полеміка рефлекторно зводиться до примітивної мовчазної реакції суддів.
На зображенні може бути: 3 людини та текст

   Що відомо про справу Романа Червінського

   Роман Червінський – офіцер Сил спецоперацій і колишній співробітник Головного управління розвідки. Його звинувачують у перевищенні службових повноважень під час спроби викрадення російського військового літака. Обвинувачення стверджує, що внаслідок буцімто саме його дій рф завдала ракетного удару по аеродрому "Канатове" у Кіровоградській області в липні 2022 року.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ