Роману Червінському незаконно продовжили арешт

За матеріалами інтернет-видань 09.09.2023 214
На зображенні може бути: 1 особа та текст «!!! свободу роману червинському»
   Розвідникові Романові Червінському в День розвідки України, 7 вересня, продовжили тримання під вартою.
   На "несподіваному" суді, про який навіть не повідомили адвокатів, призначили напівлеґального типу "державного", нікого на це засідання не пустили, навіть нардепів, а через це таємне засідання зірвали завчасу заплановане оскарження підозри.
   Спілкуючись із колеґами, друзями, адвокатами спільно дійшли висновку, що суддівсько-прокурорсько-офісні злочинці панічно бояться розголосу, висвітлення, донесення правди.
   Тому на кожному суді нас має бути більше. Ґрадус уваги має бути вищим. Інформування инших має бути активнішим.
Свободу Роману Червінському!
⚡️Влаштувати таке дике свавілля в суді над Червінським у день приїзду Ентоні Блінкена - це приблизно те саме, що атакувати Київ ракетами перед його прибуттям та під час ночівлі в Україні. Я щойно записав відео на ютюб про деякі супутні обставини візиту. Й там прив'язав рашистську демонстрацію хамської терористичної сили - умисно жорстокий і демонстративно кривавий удар по Костянтинівці, коли в Україні один із найвпливовіших посадовців США. То показали московити. Американці оцінять...
   От, на жаль, наші кроти і реваншисти загралися із ілюзією власної безкарности. Афера з "покаранням" Коломойського, збереження закритих декларацій, корупційні призначення у владі та справа Червінського - це все аж надто нагадує рашистські криваві демонстрації сили. путіна хоч ядерна зброя від наслідків прикриває, а наших що?
   Софія Федина, народний депутат, Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, народний депутат 4-х скликань, ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ