«Російський паспорт – це квиток у окоп»

За матеріалами інтернет-видань 31.05.2022 565

Частина населених пунктів Запорізької  області знаходиться під тимчасовою окупацією, містечка та села зазнають обстрілів.
За словами очільника Запорізької ОВА Олександра Старуха, російські загарбники продовжують перекидати свої війська. До Запорізької області  доставлено понад 50 одиниць застарілих моделей танків – Т-62 та Т-72Б. Цю бронетехніку вірогідніше будуть використовувати для укріплення оборонних позицій окупантів або знайдуть сміливців, які б погодились піти у наступ на машинах, які не зможуть встояти проти сучасного протитанкового озброєння, якого достатньо у ЗСУ.
Щодня вогонь ведуть по цивільних об’єктах, пояснити їх знищення важко. Минулого тижня у Запоріжжі було пошкоджено багато будівель, одна з них – торговий комплекс. Удар було нанесено вранці, коли не було нікого, крім охоронців, це було цілеспрямоване знищення торгового центру, ракета прямувала саме в нього. Це акти геноциду.
Схожа ситуація відбувалась у Донецькій області, відбувається поділ влади серед колаборантів та окупантів. У цей же час рашисти намагаються змусити  місцеве населення подавати заявки на отримання російського паспорту. Ті, хто отримав російський паспорт, потім отримали зброю та були відправлені в окопи. Все просто та зрозуміло. Російський паспорт – це квиток у окоп, - наголосив очільник ЗОВА.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ