Російсько-українська війна - війна минулого з майбутнім

За матеріалами інтернет-видань 10.11.2022 292
Російсько-українська війна  - війна минулого з майбутнім

У той час, коли інші держави роблять фантастику реальністю, розвивають небувалі технології,  Російська Федерація грабує наші музеї на тимчасово зайнятих територіях, вилучає в домівках  wi-fi роутери та знущається фізично з наших людей. Це безнадійна цивілізаційна відсталість. Так зазначила Ганна Маляр,  заступниця Міністра оборони України.
Вона, зокрема, навела приклади ординської відсталості.


  • "У населених пунктах Херсонської області противник обладнує вогневі позиції артилерії безпосередньо в житлових забудовах та проводить інженерно-фортифікаційні роботи, руйнуючи приватні оселі громадян.

  • Для унеможливлення доступу до достовірної інформації окупанти знищують інфраструктуру зв’язку. Зокрема, демонтуються елементи системи мобільного обладнання та вилучаються wi-fi роутери, завдяки яким місцеві мешканці мали доступ до альтернативних джерел інформації.
  • Окупанти розграбували Херсонський обласний художній музей імені Шовкуненка та вивезли не тільки цінні експонати, а й звичайні побутові речі. З Державного архіву Херсонської області вивезено все офісне обладнання, а також архівні матеріали, у тому числі документи 18–19 століть", - повідомила Ганна Маляр.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ