РОСІЯНИ БОМБИЛИ НЬЮ-ЙОРК

За матеріалами інтернет-видань 01.08.2023 309

 

Війська рф вчора за день скинули шість авіабомб на селище Нью-Йорк на Донеччині

Наслідки російських обстрілів у Донецькій області (фото)

російсько-окупаційні війська скинули шість авіабомб на селище Нью-Йорк у Донецькій області за минулу добу, 31 липня.

Про це повідомляє МВС та поліція Донецької області.

За даними Донецької ОВА, унаслідок авіаударів в Нью-Йорку пошкоджено 35 будинків та інтернат, ще 5 будинків пошкоджено у Торецьку. Правоохоронці вказують, що руйнувань зазнали 2 багатоквартирних і 31 приватний будинок. Завдяки вчасній евакуації люди не постраждали.

Загалом упродовж доби окупанти здійснили 21 атаку на цивільне населення Донецької області. Армія рф використовувала для ударів керовані авіабомби «ФАБ-250» та «ФАБ-500», ЗРК С-300, РСЗВ «Ураган», артилерію, танки.

Унаслідок артилерійського обстрілу в селі Зоряне загинули двоє жителів Донеччини, 34 і 38 років. Старшого чоловіка вбило на місці, молодшого намагався врятувати підрозділ поліції «Білі янголи», але під час евакуації до лікарні він помер.

За даними ОВА, ще троє людей отримали поранення. Зокрема поліцейські надали допомогу пораненій 40-річній жінці.

По Краматорську росіяни поцілили трьома ракетами С-300, пошкодивши адмінбудівлю та промислові приміщення. А у селі Веселе під удар із ЗРК «С-300» потрапило фермерське господарство, на щастя люди не постраждали.

Всього під ворожим вогнем перебували 13 населених пунктів: міста Авдіївка, Краматорськ, Курахове, селища Велика Новосілка та Нью-Йорк, села Веселе, Зоряне, Кліщіївка, Шахтарське, Яблунівка.

Загалом за 31 липня пошкоджено 60 цивільних об’єктів, це житлові будинки, адмінбудівля, підприємство, навчальний заклад, залізнична інфраструктура, складське приміщення, ЛЕП.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ