РОСІЯНИ ВСЕ ЛІТО ЗАЙМАЛИСЯ ВІДНОВЛЕННЯМ РАКЕТНИХ ЗАПАСІВ

За матеріалами інтернет-видань 03.12.2023 196

 

Братчук: росіяни увесь час займалися відновленням ракетних запасів

Армія рф весь час від минулої зими займалась відновленням ракетної бази та накопиченням ракет, оскільки усвідомлює, що ППО у нас стала суттєво підсилилась. На цьому в ефірі "Ми-Україна" наголосив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук. 

Він зазначив, що при цьому без західних компонентів ворогу не вдається виготовляти їх стільки, скільки вони виготовляли раніше.

"Ворог розуміє, що система ППО України значно покращилася, тому вони намагаються змінювати тактику - більш точно використовувати ракети, які в нього є.  Думаю, що підхід до використання цих ракет у них зараз буде більш раціональним і точковим, будуть намагатися густіше бити по тих об'єктах, які вони вважають критичними для нашої економіки та для боротьби України проти російського загарбника", - додав військовий експерт.

Він додав, що як і прогнозувалось раніше, основний акцент під час ударів росіяни ставлять саме на застосуванні ударних дронів, а ракети зберігають.

Нагадаємо, днями речник Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат зазначив, що росіяни упродовж останніх місяців займалась не накопиченням ракет, а відновленням ракетного потенціалу, який вони витратили минулого року в ударах. За його словами, лише крилатих ракет минулої зими агресор на атаки по Україні витратив більш як 1000 одиниць.

Як писав "Ми-Україна" раніше, воєнна розвідка на початку листопада заявляла про накопичення армією рф 870 одиниць високоточного озброєння. З них близько 165 штук - це "Калібри", 80 - "Кинджали", 290 - обидва типа "Іскандерів". 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ