Розпочався сезон цукроваріння

За матеріалами інтернет-видань 30.08.2024 111
Розпочався сезон цукроваріння
Цього сезону п’ять цукрових заводів Астарти перероблятимуть врожай цукрового буряку. 
Один з них на Вінниччині  вже розпочав їх переробку.  До кінця тижня заплановані запуски ще двох заводів на Полтавщині, а у вересні – ще двох.
За словами Ігоря Риліка, директора з переробки продуктів сільськогосподарського виробництва Астарти, сезон цукроваріння стартував успішно.
 
 
"Перше підприємство увійшло в режим і працює на повну потужність. Днями вже розпочнемо відвантаження перших партій високоякісного цукру для українських споживачів", – розповів Ігор Рилік.
 
Він додав, що цьогорічні інвестиції у цукровий сегмент були спрямовані на підвищення енергоефективності заводів. Також  фокусувалися на підвищенні мотивації персоналу та якості продукції.
Тим часом, аграрні підприємства агропромхолдингу, які є основними постачальниками сировини для цукрових заводів Астарти, продовжують збирання цукрових буряків, загальна площа яких цього року становить 38 тис. га.
Наразі заводи холдингу працюють на власній сировині, а вже з 1 вересня цукрові буряки для переробки розпочнуть постачати і фермерські господарства, з якими Астарта співпрацює на постійній основі.
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ