Саміт Перших Леді та Джентльменів вже зібрав 3,2 мільйони доларів

За матеріалами інтернет-видань 24.07.2022 516
Саміт Перших Леді та Джентльменів  вже зібрав 3,2 мільйони доларів

В рамках Саміту Перших Леді та Джентльменів  вдалося зібрати 3,2 мільйони доларів на 32 реанімобілі, і буде ще більше. Про це зазначив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.
Він, зокрема, наголосив, що крім жорсткої сили зброї у війні має важливість  «м’яка» сили переконання.

"В України є потужна «м’яка сила» власного виробництва, з якою ми другий рік поспіль збираємо довкола себе друзів у всьому світі.  Відбувся вже другий Саміт Перших леді та Джентльменів, який проводить наша Перша леді Олена Зеленська. Цьогоріч він присвячений повоєнній відбудові України та відновленню людського потенціалу.
Україна вирішила проводити його попри війну, бо життя не зупиняється, а мобілізація міжнародної підтримки має відбуватися всіма можливими способами.
В рамках саміту Перша леді також проводить важливий збір коштів на реанімобілі https://u24.gov.ua/news/The_second_summit. Вони  допоможуть рятувати життя на передовій та в тилу. Вже вдалося зібрати 3,2 мільйони доларів на 32 сучасні машини, і буде ще більше", - повідомив Дмитро Кулеба.

За його словами, у порівнянні з минулим роком, кількість учасників Саміту збільшилася майже вдвічі. Участь взяли Перші Леді Австрії, Белізу, Бельгії, Греції, Ізраїлю, Еквадору, Ісландії, Іспанії, Канади, Латвії, Литви, Північної Македонії, Польщі, Сербії, США, Туреччини, Франції, Німеччини, Чорногорії, а також Її Королівська Величність Спадкоємна Принцеса Ліхтенштейну та дружина Президента Європейської ради.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ