Секрети господиням
Для вас, господині «Фермера Придніпров’я!
Приготуйте незвичайний хліб… у кулінарному рукаві.
Для цього вам знадобиться 400 мл теплої води, 1,5 чайної ложки цукру, 25 г сирих дріжджів, 2 чайних ложки солі, 650 г муки і три столових ложки олії.
Коли змішали воду, олію, дріжджі, сіль і цукор, залишаємо суміш у спокої на 20 хвилин. Потім вимішуємо тісто і даємо йому відпочити десь годинку. Після його підняття обминаємо і формуємо з нього батон, робимо зверху невеличкі надрізи (як на купленому). Якщо тісто липне до рук, змастіть їх олією. Далі обережно кладіть у кулінарний рукав - і в духову піч на 180 градусів. Приблизно годинку він і печеться. Коли дістали, розрізайте рукав і дивуйтеся хрусткій скоринці і шалено-смачному хлібному аромату.
Смачного!
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я