Село на Дніпропетровщині, в яке уже збираються їхати туристи з усього світу

За матеріалами інтернет-видань 07.06.2024 29713

Село Дніпропетровщини може потрапити в туристичну мережу ООН

Віктор Могуров

Село з Дніпропетровщини може потрапити в мережу ООН в номінації «Кращі туристичні села» 2024 року. Ця ініціатива є однією з найпрестижніших у світі.

Про це повідомив Сергій Лисак, очільник обласної ОВА.

До вищезгаданої ініціативи може потрапити село Зелений Гай Сурсько-Литовської громади нашої області. Воно знаходиться у гарній місцині.

Місцина не лише мальовнича. Там працює екоферма, де є сироварня та міні-зоопарк. А ще власники втілюють сповнені любов’ю благодійні проєкти.

З початку війни прийняли понад 300 людей з їхніми улюбленцями, які тікали з «гарячих точок» та допомогли більш ніж 1500 евакуйованим тваринам.

Потрапивши до глобального списку, локація отримає перспективні можливості. А саме: зможе привернути увагу мандрівників з різних країн та матиме можливість скористатися порадами від кращих фахівців галузі та залучити інвесторів.

"Зелений Гай Сурсько-Литовської громади може увійти до мережі ООН «Кращі туристичні села» 2024-го. Це одна з найпрестижніших ініціатив у світі! Чи увійде село до переліку найцікавіших, дізнаємося до кінця року. Загалом від України у відборі беруть участь 5 населених пунктів. Їх документи подало Держагентство з розвитку туризму. Тримаємо кулаки за наших", - зазначив Сергій Лисак, голова Дніпропетровської ОВА.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ