Криничанська громада реконструювала вуличне освітлення у ряді сіл

За матеріалами інтернет-видань 07.06.2024 474
Криничанська громада реконструювала вуличне освітлення у ряді сіл

За повідомленням Криничанської територіальної громади, з початку 90-х років в селах Володимирівка, Єгорівка та Оленівка Промінського старостинсьного округу було повністю відсутнє вуличне освітлення.
Цим питанням почав опікуватися староста Микола Литвиненко. У 2023 році розпочалася робота  над виготовленням проектно-кошторисної документації (ПКД) з  реконструкції вуличного освітлення. Наявність документів дозволила селищній раді  власними силами провести всі необхідні ремонтні роботи.

"Подяка всім спеціалістам відділу ЖКГ за ту роботу, яку вони провели при підготовці документів, заключенню договорів, відмінно спрацювали на результат, який ми бачимо сьогодні. Вдячні робітникам сектору господарського забезпечення відділу ЖКГ Володимиру Перекіпському  та Анатолію Глухому , керівнику КП КСР «Добробут» Оксані Костюк  та його працівнику Олександру  Гряненку за ту величезну роботу, яку вони виконали під час облаштування вуличного освітлення вказаних сіл. Постійні консультації у ході робіт здійснювала начальник фінансового відділу Наталія Кияниця", - зазначають в громаді.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ