СЕРЕД НОЧІ У ДНІПРІ ПРОЛУНАЛА СЕРІЯ ПОТУЖНИХ ВИБУХІВ

Микола Ясень 26.10.2024 205

Пошкоджена житлова забудова, є постраждалі

Ірина Пундор + "ФЕРМЕР ПРИДНІПРОВ"Я"

Джерело: Сергій ЛисакВибухи у Дніпрі: пошкоджена житлова забудова - 24 Канал

Пізно ввечері уже серед ночі 25 жовтня у Дніпрі пролунали потужні вибухи. Повітряні сили попереджали про ракету у напрямку міста. Факт вибухів підтвердила влада. Згодом уточнили: окупанти поранили 3 осіб.

У Дніпропетровській ОВА зазначили, що пошкоджена житлова забудова. Розпочалась пожежа. Наразі наслідки атаки з'ясовують.

У Дніпрі чули потужні вибухи близько опівночі

До кінця повітряної тривоги залишайтеся в безпечному місці. Бережіть себе,
– звернувся до жителів голова ОВА Сергій Лисак.

Менш ніж за годину стало відомо, що постраждалих у Дніпрі щонайменше троє. Двох чоловіків госпіталізували, жінці допомогу надали на місці.

Зазначимо, що про ракетну небезпеку для Дніпропетровщини Повітряні сили повідомили о 23:03. Вже за лічені хвилини дніпряли почули одразу кілька вибухів. За попередньою інформацією, є руйнування. У соцмережах люди викладають фото пошкоджених у своїх оселях вікон.

Також з'явилась інформація про те, що постраждала одна з міських лікарень. Наразі офіційного підтвердження цього нема. АЛЕ "ФЕРМЕР ПРИДНІПРОВ"Я" МАЄ ЗМОГУ ПІДТВЕРДИТИ, ЩО ДІЙСНО ПОСТРАЖДАЛА ТАКОЖ ОДНА ЛІКАРНЯ. У ВІДДІЛЕННІ, ДЕ ЛІКУЄТЬСЯ І ПЕРЕБУВАЄ НАША ЗНАЙОМА, ПОВИЛІТАЛИ ВІКНА І ДВЕРІ.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ