СЕРГІЙ ЛУКАШОВ: «ВСЮ ПРАВДУ РОЗКАЖУ»

За матеріалами інтернет-видань 11.07.2023 356

Поліція Дніпропетровщини кришує порностудії. І не лише її

     

Екс-офіцер поліції Дніпропетровської області Сергій Лукашов повторно звернувся до народних депутатів України з пропозицією надати свідчення щодо кричущої корупції у його колишньому відомстві та у МВД.

У зверненні йдеться:

«З 25 по 27 липня в місті Дніпро будуть працювати народні депутати України, які входять до складу Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів незаконної діяльності у сфері фінансових послуг та ринків фінансових послуг, яка здійснюється з використанням інформаційних, електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем та електронних комунікаційних мереж, народні депутати які входять до правоохоронного комітету Верховної Ради України.

Шановні народні депутати, якщо ви дійсно зацікавлені в тому, щоб перемогти колцентри шахраїв, які видурюють гроші у переселенців, пенсіонерів, та у родин загиблих військових, які отримали компенсацію, то я готовий надати Вам відповідні свідчення. Я розповім, хто конкретно з підлеглих очільника поліції Дніпропетровщини Анатолія Щадило збирає хабарі з цих колцентрів, а потім передає їх головному поліцейському, і як потім значна частина цих коштів осідає в МВС у Ігоря Клименко.

Як поліцейські Анатолія Щадило кришують наркоторгівлю, контрафакт, порностудії та інший кримінал.

Буде багато правдивої, цікавої інформації, підтвердженої відповідними доказами».

Отже, чекаємо – а раптом нардепи забажають вислухати Лукашова? Якщо, звісно, сам Лукашов не змінить думки або щось не буде заважати йому приїхати до Дніпра зі своєю інформацією.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ