Щиро дякуємо за роботу! Бережіть себе!

За матеріалами інтернет-видань 19.06.2022 423

"Цьогоріч ці слова вдячності звучать по особливому. Оскільки сьогодні українські медики – герої, які рятують життя під час війни". Це зазначив у своєму вітанні з нагоди Дня медичного працівника Голова Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький. Він, зокрема, наголосив, що сьогодні медики працюють у тяжких умовах, з величезними, часом надлюдськими навантаженнями, з ризиком для власного здоров’я та життя. І заслуговують за це найвищої подяки та глибокої шани.

"Відзначаючи професійне свято, не можу не згадати кілька найяскравіших прикладів хоробрості та самовідданості наших медиків.
 Як люди у білих халатах приймали пологи у метрополітені Харкова, в окупованому Ірпені, консультуючи по відео-зв’язку породіль в окупованому селі на Миколаївщині. Проводили операції у бомбосховищі «Охматдиту». Збирали ліки для мешканців Бердянська, зайнятого ворожими військами. Щоденно рятують десятки людей у Дніпрі та Запоріжжі, куди привозять поранених військових з найгарячіших точок. Проводять у Львові трансплантації органів для переселенців зі всієї країни. Продовжують працювати на Миколаївщині вже у мобільному  шпиталі на території зруйнованої лікарні. Окремо згадаю понад 2 тисячі медиків-вимушених переселенців, які продовжують працювати та надавати медичні послуги в інших регіонах.
 Завдяки героїзму наших медичних працівників медична система продовжує стабільно працювати під час війни.
 Захоплюємося вами, щиро дякуємо за роботу та шануємо ваш героїзм. Бережіть себе! З Днем медичного працівника!" - сказав Михайло Радуцький.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ