Хай ті, що сіють плачучи, пожнуть у щасті!

Анатолій Гайворонський 19.06.2022 314

Переглянути оригінальне зображення

Шановні друзі, колеги!

У непростий час відкритої широкомасштабної війни конаючої імперії доводиться зустрічати нам своє професійне свято – День Фермера. Реалії сьогодення такі, що хліборобська праця перетворилася на Другий фронт. У надскладних умовах мусили проводити цьогорічну посівну. Багато мирних хліборобів одягнули каски і бронежилети, щоб виконати свою одвічну хліборобську місію і вийти в поле. Переважна більшість членів Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровщини, з огляду на наближення ворога, стали учасниками місцевої тероборони і очолюють її підрозділи, як Петро Ляхович із Межівського району. А фермери Михайло Павлюк, Валерій Іщук із Царичанського та інші побратими добровільно пішли до лав Збройних сил України.

Цієї весни заміновані рашистами поля, окрім звичного весняного сонця, зустріли нас подекуди вибухами закладених мін. Але ми не зрадили своєї хліборобської професії і, попри небезпеку, засіяли українську землю з надією на майбутній урожай. Велика битва за нього ще попереду. Ворог підло цілить по нафтобазах і складах із зерном, фермерських господарствах, нищить залізничні колії, щоб у сатанинській ненависті до українців посіяти паніку й паралізувати роботу аграріїв. А, значить, залишити Україну без хліба.

Більшість українських портів і досі заблоковані, доводиться вести величезну роботу для вирішення цієї проблеми. Та попри всі негаразди, впевнений, ми вистоїмо на всіх фронтах і переможемо російську орду, не залишимо українців і світ наодинці з примарою голоду. Бажаю всім вам міцного здоров’я, витримки, оптимізму і віри в нашу перемогу! Благополуччя й добробуту вам і вашим родинам! Нехай ключові слова, котрі сьогодні на устах усіх українців – перемога, незалежність держави і хліб – стануть девізом хліборобського життя і наблизять нас до Перемоги! Все буде Україна!

З повагою голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області Анатолій Гайворонський.

 

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ