Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

Шести полеглим захисникам з Нікополя присвоєне звання Почесного громадянина міста

За матеріалами інтернет-видань 10.01.2023 574
Шістьом захисникам України з Нікополя посмертно присвоєно звання Почесного громадянина міста

        За рішенням Нікопольської міської ради ще шістьом військовослужбовцям ЗСУ з Нікополя, які загинули, захищаючи Україну від рашистських окупантів, присвоєне звання Почесного громадянина міста.

          За особисту мужність та героїзм, проявлені під час виконання службового, військового та громадянського обов’язків, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України, звання присвоєне Сергію Чернишу, Анатолію Тарасенку, Євгену Ступіну, Олексію Осламу, Миколі Купченку, Сергію Борисову.

У Нікополі 10 січня провели в останню путь загиблого Героя (фото)
 
       Раніше ми писали про те, що звання Почесного громадянина Нікополя було посмертно присвоєно 37 нікопольцям, які полягли у боях за Україну у 2022 році.

У Нікополі 10 січня провели в останню путь загиблого Героя (фото)

       На жаль, сьогодні, 10 січня, у Нікополі 10 січня провели в останню путь загиблого Героя. Фото з церемонії прощання оприлюднила Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

Нікополець, штаб-сержант Юрій Володимирович Фурсій (03. 06. 1966 р. н., на фото)), загинув 7 січня 2023 року захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави від російських окупантів.

       Вічна слава Героям, котрі віддали життя за рідну Україну...


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"