Show must go on

За матеріалами інтернет-видань 23.08.2024 77
Show must go on
 
Один, блядь, каже що 50 Судж не варті Покровська, Мирнограда, Селідово. Тим самим розділивши на 50 зусилля тих бійців з курського напрямку, що працюють, отримали поранення або загинули. Потім він, звичайно, додав, що підтримує бійців. Але це прям ахуєна підтримка, особливо моральна, коли боєць повертається з завдання, сідає відпочити, заходить в інтернет подивитися новини як у вас справи.
Ще один каже про "шоу у курській області" і постить відосик з Торецька. Шоу, блядь, у нього.
Я ні в якому разі не принижую роботу військового на будь-якому напрямку на будь-якій посаді. Кожен важливий. І якщо на позиції йде бій, то звичайному воїну ой як похуй чи він у Мирнограді (Україна), чи у Курчатовому (раzzія). Йому однаково важко, однаково ризиковано, однаково цінно. Його життя однаково цінно де б він не виконував бойове завдання. Бо саме це ми й повинні робити - виконувати завдання. Не пиздіти про те, який напрямок важливіший, не вийобуватися який ти ахуєний стратєг. А просто робити свою справу. Не за ради грошей. Не за ради оплесків чи вподобайок. Чому я знову і знову про це?!
Бо всі ці дві думки "ахуєно важливих" людей запостили мої друзі. У мене немає часу бігати по новинах та свайпати годинами стрічку ФБ. Зайшов. Подивився що відбувається у вас. А у вас такі от репости. Ну ок. Не кажу за всіх. Кажу від себе - "Дякую, що розділили нашу працю на 50 та визнали її як шоу". Show must go on.
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ