Швейцарія надасть гуманітарну допомогу молочним виробництвам в 7 областях України

За матеріалами інтернет-видань 21.10.2023 342
Швейцарія надасть гуманітарну допомогу молочним виробництвам в 7 областях України
На замовлення Міністерства аграрної політики та продовольства України у співпраці з Асоціацією виробників молока України, міжнародним благодійним фондом #SaveUA та Державною службою України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів, посольства Швейцарії в Україні Швейцарія збільшить гуманітарну допомогу постраждалим господарствам з виробництва молока.
 
Швейцарія виділила додатково 2,2 млн швейцарських франків (близько 88,5 млн гривень) на підтримку господарств з виробництва молока в семи областях, а саме у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Одеській та Херсонській.
 
За підтримки Швейцарії виробники молока мають змогу отримати засоби для миття та дезінфекції доїльного обладнання, перед- та післядоїльної обробки вимені, серветки для гігієни вимені, рукавички, реактиви для виявлення прихованих форм маститів, дезінфектанти для тваринницьких приміщень тощо, що повною мірою задовольнить тримісячну потребу.
 
Важливо, що закупівля товарів переважно здійснюватиметься безпосередньо в тих українських постачальників, які діяли на ринку і до війни, щоб не порушувати вибудовані взаємозв’язки з господарствами з виробництва молока, задля відновлення їхніх виробничих практик та технологій у відповідності з вимогами виробника доїльного обладнання.
 
Для одержання гуманітарної допомоги зацікавлені виробники молока мають заповнити реєстраційну форму до 31 жовтня 2023 року включно та одержати на вказану ними електронну адресу підтвердження запиту від проєкту.
 ХТО МОЖЕ ОДЕРЖАТИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ
Зареєстровані як юридичні особи, або фізичні особи – підприємці, в тому числі сімейні фермерські господарства, оператори ринку молока та молочних продуктів, потужності з виробництва молока, яких мають державну реєстрацію.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ