Система Bitrek Connect контролює витрати насіння і добрив під час роботи у полі

Новини компаній 01.04.2024 321
Система Bitrek Connect контролює витрати насіння і добрив під час роботи у полі

Цього сезону завдяки діджиталізації посівна та інші польові роботи в Групі АГРОТРЕЙД вийшли на новий рівень ефективності та якості. Повідомили фахівці компанії.
Тут понад 20 сівалок та оприскувачів, що вже працюють на  полях, обладнали системою Bitrek Connect. Вона  у режимі реального часу передає до офісів Групи всі дані, що водій бачить на моніторі бортового комп’ютера.
Як відзначив керівник відділу телематичних рішень IT-департаменту Групи АГРОТРЕЙД Олександр Філатов,  завдяки сучасним інструментам контролю за агроопераціями диспетчери слідкують онлайн за фактичними нормами висіву рослин та витрат добрив. У разі відхилень від планових показників вони відразу інформують фахівців на місцях про проблеми із технікою, аби усунути їх. У такий спосіб використання сучасних технологій сприяє підвищенню ефективності та якості роботи. У планах також запровадити аналогічний контроль за витратами засобів захисту рослин.
До того ж , Група АГРОТРЕЙД минулого року автоматизувала роботу з дронами, під'єднавши їх до системи цифрової агрономії Cropwise Operations.

 

Agrotrade Group

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ