Ситуація на фронтах і втрати ворога за добу - Генштабу ЗСУ

За матеріалами інтернет-видань 29.08.2022 361
На зображенні може бути: текст «" reHepaлbHий wTa6 3c yKpaйHи iHфopmye npoTRrom 24.02 -29.08.2022 OPICHTOBHI BTpaTи npoTиBHиKa cKлaли: лKBиAoBaHo oco6oBoro cKлaAy +350 40100 LIQUIDATED PERSONNEL +5 1947 TAHKIB TANKS 6oйoBиx 6poHboBaHиx mawиH +12 4269 ARMOURED PERSONNEL VEHICLE +10/5 1060/209 apTилepйcbKиx cиcTem pc3B ARTILLERY SYSTEMS MLRS 3aco6и nno -AIRCRAFT WARFARE SYSTEMS ΛΙΤΑΚΙΒ/ΓΕΛΙΚΟΠΤΕΡΙΒ +0/1 234/203 AIRCRAFT/HELICOPTERS 6nлa onepaTиBHo-TaKTи4Horo o-TaKTи4Horo piBHR UAV OPERATIONAL- TACTICAL TACT LEVEL 196 CRUISE MISSILES KpилaTi paKeTи 15 Kopa6л /KaTepи WARSHIPS/BOATS aBTomo6лbHa TEXHIKA TA uиcTepHи 3 ΠMM +17 3188 VEHICLES & FUEL TANKS cneuaлbHa TEXHIKA SPECIAL EQUIPMENT +6»
🇬🇧Оперативне оновлення щодо #російського_вторгнення на 06.00, 29 серпня 2022 року.
Слава Україні! Триває сто вісімдесят сьомий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгненню.
На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках без істотних змін. Ворог минулої доби обстріляв цивільну інфраструктуру зі ствольної артилерії в районах населених пунктів Білопілля, Гай, Катеринівка, Миропілля, Водолага Сумської області. Проводили повітряну розвідку з безпілотними літальними засобами.
На Харківському напрямку ворог обстрілював території поблизу Перемохи, Світличне, Гусарівки, Борщова, Залиман, Слатине, Нове, Іванівки, Руська Лозова, Соснівки з танків, бойових машин, ракетної артилерії. Наніс авіаудар біля Нове. Продовжує інтенсивна повітряна розвідка БПЛА.
На Слов'янському напрямку зафіксовано обстріли з танків, ствольної артилерії та МЛРС поблизу Курулки, Бражківки, Богородичного, Краснопілля, Адамівки. Ворог застосував розвідувальні БПЛА. Намагався здійснити безглуздо розвідку бойовими діями в районі села Долина, зазнав втрат та відступив. З метою покращення тактичного положення ворог здійснив штурми поблизу Богородичного, безрезультатно.
       На Краматорському напрямку обстріли з існуючих артилерійських систем зафіксовані поблизу Григорівки, Сіверська та Івано-Дар'ївки. Окупанти також застосували авіацію для нанесення удару в районі Григорівки.
У напрямку Бахмута ворог обстріляв військову та цивільну інфраструктуру поблизу Бахмута, Шуми, Яковлівки, Зайцеве та Кодеми. Наніс авіаудари в районах Яковлівки та Кодеми. Продовжується повітряна розвідка БПЛА у вказаному напрямку. Спроби ворога вести наступальні бої біля Кодеми та Зайцево зупинили українські захисники.
На Авдіївському напрямку внаслідок пожежі постраждали райони Авдіївки, Водяне, Веселе, Мар'їнка, Олександропіль та Тоненке. З метою покращення тактичного становища ворог провів наступальні бої в районі Первомайське, безрезультатно.
В напрямку Новопавлівки позиції наших військ обстріляли з танків, ствольної артилерії та МЛРС поблизу Павлівки, Володимирівки, Костянтинівки та Новоукраїнки. Ворог використовував літаки для удару по районі Володимирівки.
У Запорізькій області окупанти обстрілювали позиції зі ствольної, ракетної артилерії та танків у районах населених пунктів Дорожнянка, Шевченка, Полтавка, Білогір'я, Новопіль. Поблизу Новополя та Новосілки було нанесено авіаудари.
На Південнобузькому напрямку ворог зосереджує свої основні зусилля на недопущення просування наших військ. Вживає заходів для поповнення втрат.
Наявні артилерійські системи та танки обстріляли інфраструктуру в районах Олександрівки, Прибузьке, Новогригорівки, Первомайське, Квітневе, Кобзарці, Яковлівка, Потемкіне, Трудолюбівка, Добрянка, Таврійське, Шевченкове, Любомирівка. Для нанесення ударів використовував авіацію поблизу Новогригорівки та Андріївки. Задіяли розвідувальні БПЛА окупантів.
У водах Чорного та Азовського морів морське угруповання ворога зосереджує свої зусилля на проведенні розвідки та блокуванні цивільного судноплавства у північно-західній частині Чорного моря
Українські воїни твердо стоять на обороні та готові до будь-яких змін в оперативному стані. Продовжується знищення ворожих командних постів різних рівнів та склад боєприпасів.
Віримо в ЗСУ! Разом ми переможемо!
Слава Україні!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ