СК «Добробут Андріївки» відзначив кращих працівників Покровської ТГ Дніпропетровщини

За матеріалами інтернет-видань 02.01.2024 249
СК «Добробут Андріївки» відзначив кращих працівників Покровської ТГ Дніпропетровщини

Як повідомила Покровська територіальна громада, молочний  сільськогосподарський кооператив «Добробут Андріївки» підбив підсумки року і окреслив плани на 2024 рік.
За словами Покровського селищного голови Світлани Спажевої, громада передбачає підтримку кооперативу за  місцевою Програмою до 2023-2025 рр.
У ході привітань власникам чотирьох сімейних ферм, які постійно здають найбільшу кількість молока до кооперативу,  Світлана Спажева вручила годинники та відзначила працівників подяками.

Також йшлося про перспективу розвитку молочного виробництва на селі, а в подальшому, можливо, і переробки молока.
Голова кооперативу Ірина Хорош та менеджер Ліліан Архірій зазначили, що діяльність СК «Добробут Андріївки»  - це, в першу чергу, важливий розвиток громади.

"Спасибі всім  за те, що навіть в такі неспокійні часи ви бажаєте відчувати підтримку один одного та розвивати власний бізнес. Лише разом ми можемо стимулювати розвиток сільської місцевості, сприяти підвищенню рівня життя сільського населення та підвищувати якість сільськогосподарської продукції", - було наголошено в промовах.

Після підсумків господарювання відбулася розважальна програма, а саме конкурс «Молочні смаколики»,  майстер-клас «Новорічна лялька своїми руками», вітання  дітей членів кооперативної родини подарунками від Святого Миколая, лялькова вистава "З Новим РОКОМ!".
Завдяки зусиллям директорок  Братського СБК  Тетяни Кушнір та  Андріївського СБК Людмили Ляшенко, задіяних учасників художньої самодіяльності присутні отримали позитивний заряд бадьорості і обнадійливості на успішну подальшу роботу і життя.  

Покровська територіальна громада

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ