Софіївська громада придбала квадрокоптер на потреби військових

За матеріалами інтернет-видань 16.10.2024 49
Софіївська громада придбала квадрокоптер на потреби військових

Святкові заходи з нагоди 231 річниці  з дня заснування селища Софіївка в Софіївській громаді не відбуватимуться. Повідомила Софіївська селищна територіальна громада.

Зазначається, що Софіївська селищна рада натомість оголосила збір коштів для потреб Збройних Сил України серед комунальних закладів та підприємств. Тим більше, 93-я окрема механізована бригада «Холодний Яр» дуже потребувала, для успішного виконання бойових завдань, придбання квадрокоптера DJI МAVIK-3 Pro.
За словами селищного голови Петра Сегедія, не існує маленьких донатів. Навіть найменші внески стають вагомими для тих, хто захищає Україну від російської навали.
Наголошено, що працівники комунальних закладів та підприємств, свідомі дорослі жителі громади та навіть діти добровільно несли кошти заради однієї мети: допомога Збройним Силам України і наближення ПЕРЕМОГИ.

"Зібрана сума склала - 122635.00 грн. Це дало можливість придбати квадрокоптер для окремої механізованої бригади «Холодний Яр» на суму 79200.00 грн. та передати 5 тис. грн. волонтерові Сергію Кукушкіну, який збирає кошти на потреби 57 ОМПБр, в якій він проходив службу до тяжкого поранення. Решту коштів планується передати на потреби волонтерів, які надають допомогу нашим землякам-захисникам", - йдеться у повідомленні.
 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ