Сьогодні - дзеркальна дата

За матеріалами інтернет-видань 24.10.2024 183
Сьогодні - дзеркальна дата


Як пише Фокус,  24 жовтня 2024 року - одна з тих рідкісних дзеркальних дат, які викликають інтерес у багатьох людей, в тому числі нумерологів.
Науковці пояснюють, що дзеркальні числа представляють дві частини, які віддзеркалюють одна одну. Це  символізує рівновагу між внутрішнім і зовнішнім світом, минулим і майбутнім, духовним і матеріальним. Така дата вказує на важливість пошуку балансу в особистому житті,  професійному та  вселенському.
У сьогоднішнього дня є свої особливості.  
За словами нумеролога Валерії Мартиненко,  додавши всі числа між собою, та звівши до однозначного числа ( 24.10.2024 = 2+4+1+0+2+0+2+4 = 15 = 1+5 = 6), енергія дня - це любов та відповідальність. "6" асоціюється з сім’єю, стабільністю, допомогою іншим і прагненням до краси та рівноваги. Тому в цей день варто приділити увагу рідним, тим, кого любите та про кого турбуєтеся. Бажано займатися тим, що приносить задоволення, творчістю.
Валерія Мартиненко додала, що всі домашні справи будуть ладиться, якщо нести це в собі. І гармонія починається там, де є бажання з нею жити.
 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ