Сьогодні День морської піхоти України

За матеріалами інтернет-видань 23.05.2024 327
Сьогодні День морської піхоти України
  На офіційній сторінці Генштабу ЗСУ їхній головнокомандувач Олександр Сирський привітав воїнів із цим святом.
   Дорогі побратими та посестри!
Вітаю вас зі святом – Днем морської піхоти України!
Сьогодні українські морські піхотинці відзначають своє професійне свято у запеклих боях з російськими окупантами на найскладніших ділянках фронту, проявляючи справжній героїзм і стійкість. Ви щодня демонструєте непохитну відданість своїй країні та своєму народові.
«Вірний завжди!» - щохвилини в жорстких боях ви стверджуєте гасло морпіхів. Вірний своїй країні, вірний своєму народові, вірний бойовому побратиму. Тисячі знищених підрозділами морської піхоти загарбників – найкраще тому свідчення. Ви не тільки захищаєте нашу землю, але й демонструєте світові, що Україна - непереможна.
Ваша мужність і професіоналізм викликають гордість і вдячність у серцях кожного українця. Ви – ті, хто першими йдуть у бій, хто зупиняє ворога і дає нам надію на мирне майбутнє.
   Вічна пам'ять воїнам-морпіхам, які загинули у боротьбі за свободу і Незалежність України. Їхній подвиг не буде забутий, а пам'ять про них назавжди залишиться в наших серцях. Ми завжди будемо вдячні за їхню жертовність і відвагу.
Дякую кожному воїну-морпіху за надійність і вірність Україні. Ваш незламний та непереможний бойовий дух, мужність і професіоналізм є запорукою нашої Перемоги.
Слава морській піхоті!
Слава Україні!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ