СЬОГОДНІ ВІДБУДЕТЬСЯ ВЕЛИКА ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЯ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

За матеріалами інтернет-видань 19.12.2023 190

Сьогодні президент України підіб'є підсумки другого року вторгнення РФ

19 грудня 2023 року:

Це третя велика пресконференція Зеленського за рік: він проводив аналогічні заходи в річницю вторгнення у лютому і до Дня журналіста в червні (Фото:Офіс Президента)

Це третя велика пресконференція Зеленського за рік: він проводив аналогічні заходи в річницю вторгнення у лютому і до Дня журналіста в червні.

Сьогодні, 19 грудня, президент України Володимир Зеленський проведе велику пресконференцію за підсумками 2023 року, другого року повномасштабного вторгнення росії.

Офіс президента оголосив про захід напередодні. Від одного ЗМІ було дозволено акредитувати одного кореспондента, одного оператора і одного фотографа.

Місце і час проведення пресконференції не розголошується, лише акредитованим журналістам повідомили про деталі в листі - підтвердженні.

Володимир Зеленський досить часто спілкується із західними ЗМІ (як в Україні, так і під час міжнародних візитів), тоді як розлогі інтерв'ю українським медіа дає рідше.

Серед найгарячіших тем останніх тижнів і місяців, про які можуть запитувати президента України — його відносини з керівництвом ЗСУ, зокрема головнокомандувачем Валерієм Залужним; проблема західної підтримки України, яка наразі гальмує через внутрішні розбіжності як у США, так і в ЄС, а також виклики, з якими Україна зіткнеться у 2024 році у війні проти росії.

Попередня велика пресконференція Зеленського відбулася 6 червня 2023 до Дня журналіста. Вона тривала півтори години і пройшла в Маріїнському палаці. Тоді у ній взяли участь 18 різних ЗМІ, представники лише українських медіа.

До того ще одну пресконференцію Зеленський дав 24 лютого 2023 року, у першу річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Ця подія була масштабнішою: на захід акредитувалися близько 320 журналістів зі 170 видань, у тому числі багатьох світових. Тоді президент України відповідав на запитання журналістів у прямому ефірі близько 2,5 години.

Редактор: Інна Семенова


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ