Сьогодні ВРП розгляне звільнення «зашквареної» судді Інни Отрош-молодшої

За матеріалами інтернет-видань 10.10.2024 48
   На зображенні може бути: 1 особа та текст
   Друзі, дуже прошу вашої уваги.
   Сьогодні Вища рада правосуддя покаже, чи успішно ми їх реформували, чи все треба починати заново.
   Михайло Жернаков, доктор юридичних наук, сторінка ФБ.
Поясню.
   Сьогодні ВРП вирішує, чи звільняти суддю Інну Отрош-молодшу (вона на фото).
Молодша Отрош тому, що вона донька колишньої голови Печерського суду Інни Отрош, яка в 2014 році втекла в окупований Крим.
   Молодша Отрош, як і мати, неодноразово після 2014 році їздила Крим і рф (наприклад, в Санкт-Пєтєрбург). Також молодша Отрош володіє численними лексусами, будинками і квартирами, в тому числі в домі, в якому володіє хатою Андрій Портнов.
   Якщо в уважного читача складеться враження, що це не просто чергова корумпована суддя, а агентура чистої води, то мені буде складно чимось читачу заперечити. Зрештою, старшу Отрош часто описують як один зі стовпів влади януковича.
   Так от. Цю фотографію Отрош зробила в день, коли отримала рекомендацію на звільнення від Вища кваліфікаційна комісія суддів України.
   Причина такої наглості? Злі язики кажуть, що Отрош-молодша прямо впевнена, що попри рішення ВККС (яка лише рекомендує звільнити) вона залишиться на посаді, бо у ВРП (яка, власне, звільняє) в неї "все схоплено".
   У ВРП, своєю чергою, для порятунку Отрош і її подібних збираються застосувати абсолютно дике рішення Верховний Суд про те, що кваліфоцінювання за активної участі ГРД вона взагалі не мала проходити. Чим остаточно врятувати від звільнення не тільки її, а ще 179 таких як вона. Ми про це вже писали не раз.
   Мені, звісно, не хочеться вірити злим язикам.
   Як і не хочеться вірити, що орган, який ми з такими зусиллями перезавантажували (за що, до речі, отримали кандидатство і перемовини з ЄС), не тільки рятуватиме агентуру рф, а готовий заради цього пустити під ніж велику частину всієї реформи.
Але раптом так станеться, для мене це буде чітким сигналом: цю частину реформи ми таки з тріском провалили. Бо якщо таке для реформованоного конституційного органу допустимо зараз, уявіть що буде потім.
   Я навмисно опускаю інші аспекти, у яких си знаходимося, які шановні члени ВРП, впевнений, розуміють і без мене.
   А якщо не розуміють - що ж, бодай ми отримаємо відверту відповідь стосовно того де ми є і з ким маємо справу.
   Дуже уважно слідкуємо сьогодні за ВРП.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ