Сосиски, пельмені, котлети на рослинній основі

За матеріалами інтернет-видань 03.10.2024 51
Сосиски, пельмені, котлети на рослинній основі

Український виробник рослинної їжі Meet Not Meat виготовляє сосиски, шніцелі, пельмені та котлети з простих інгредієнтів – гороху, сої, ламінарії, олії та буряку. Про це пише newfood.
Зазначається, що основними інгредієнтами продуктів Meet Not Meat є гороховий та соєвий білок, вода, пшеничний білок, соняшникова та кокосова олії, а також морські водорості, зокрема ламінарія. Вона багата на йод, натрій, магній, фосфор та вітаміни A, D, E і групи B.
Також у складі продуктів містяться солі альгінової кислоти, ламінарин, маніт, клітковина, амінокислоти, спеції, крохмаль і дріжджовий екстракт для додаткового смаку. Червоний колір сосискам та котлетам надають буряк та рис.
На думку виробників, у рослинних продуктах відсутні антибіотики, холестерин, гормони та паразити, що робить їх більш здоровою альтернативою тваринному м’ясу.
Рецептура рослинних замінників варіюється залежно від продукту. Наприклад, зі складу кебабу прибрали пшеничний білок, знайшовши ідеальне рішення на основі лише соєвого білка.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ