Справа спроби хабара у 150 тисяч «касиром слуг» Трухіним у суді, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 23.12.2022 517
На зображенні може бути: 4 людини та люди стоять
    Я точно не фанат НАБУ й САП через усю їхню діяльність попереднього періоду та напівзаходи нинішнього часу. Але все ж, це єдина зв'язка органів, яку не контролюють з ОП від зовсім сп'янілого через безмежну владу Татарова. Вони остерігаються піднятися до самих верхів, але б'ють уже дуже близько. Підозри вручають корупціонерам та розкрадачам із під даху Тимошенка. Зеленський ще поки бравуриться й демонстративно нагороджує злочинців орденами, але все так не буде.
Зеленський підтримав виключення нардепа Трухіна з партії ...
А тепер таки добили справу "чорного касира" партії слуг - нардепа по 40-му округу Дніпропетровщини Олександра Трухіна. Справу по ньому передали до суду.
         Йдеться не про відому автоторощу в серпні 2021 року під Києвом, скоєну п'яним Трухіним, внаслідок чого постраждали шестеро (!) людей, розбиті три авто. Там слухняні прокурори й судді впливового нардепа вже відмили його остаточно й провадження закрили. А от за його спробу "піти в ліс з місця ДТП" - підкупу поліцейського хабарем у 150 тисяч - НАБУ тримається міцно. Там кваліфікація за ч.1 ст.369 КК України "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".
   Та от не вірю я, що такого цінного кадра в опі дадуть засудити. Будемо стежити за розвитком подій.
Хабар у 150 тисяч: направили до суду справу Трухіна про спробу підкупу  патрульних | Рубрика
     Тарас Чорновіл, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ