«Стурбовані продовольчою кризою» рашисти палять пшеничні поля

Григорій Давиденко 08.06.2022 320
У світі зростає занепокоєність тим, що внаслідок  російської агресії в Україні порушені звичні логістичні продовольчі коридори. Перед деякими країнами Африки і Азії через блокування російськими фашистами, або рашистами, українських портів у Чорному морі постала примара голоду. Проте москва облудно пнеться зняти провину за це з себе. Як і за обстріли лікарень, дитячих садків, житлових будинків. Про постійні порушення орками правил і звичаїв війни, зокрема про умисне знищення хлібних полів, що вже дозрівають в окупованих рф областях, щойно разом із новинами про перебіг бойових дій повідомило Оперативне командування "Південь" ЗСУ:
 - 🪖 Наші підрозділи на Херсонщині та Миколаївщині, вдовж лінії зіткнення міцно тримають зайняті позиції в готовності просуватися на схід.
⚔️ Оскаженілий від незламності нашого народу ворог з окупованих територій нещадно вкриває системами залпового вогню миколаївський напрямок.
Намагаючись залякати і вчергове нанести болюче ураження забороненими касетними боєприпасами невибіркової дії, обстріляне передмістя Миколаєва. Ті, хто вдають, що переймаються світовою продовольчою кризою, насправді, влучають по сільськогосподарських полях, об’єктах інфраструктури, де спалахують пожежі, що набувають вражаючих масштабів.
🇺🇦 Херсон регулярно вкривають проукраїнські та антиокупаційні листівки, всюди з’являються державні прапори України.

Українці не сприймають окупації і повернення колгоспного ярма, яке змушують згадати фермерів з тимчасово окуаованих територій. Не сприймають  і заборони вільно розпоряджатися вирощеним урожаєм. Щойно міністр з питань економічного співробітництва та розвитку Німеччини Свенья Шульце заявила, що посуха, пандемія коронавірусу та російська війна в Україні можуть викликати у світі “найсильніший з часів Другої світової війни” голод. За висновками експертів, якщо українські чорноморські порти не будуть розблоковані найближчим часом, у липні на світовому продовольчому ринку може початися справжня паніка.

Вочевидь, вільне світове переміщення продовольчих товарів можна налагодити швидше  в єдиному випадку. Коли не лише ЄС та окремі країни як Японія, Нова Зеландія і Австралія, , а і ООН та її продовольча сільськогосподарська організація ФАО ініціюватимуть та ухвалять усі можливі санкції до держави-терориста рф. Аби таа звільнила загарбані території України включно з Кримом.  


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ