Судді ліквідованого ОАСК, які роками берегли РПЦ в Україні, досі із зарплатами

За матеріалами інтернет-видань 25.08.2024 120
 Возможно, это изображение текст
  Нарешті Верховна Рада щойно проголосувала за механізм, який дасть можливість позбутися РПЦ в Україні. 265 - ЗА! Дякую всім, хто за це боровся і бореться.💪🇺🇦
   Принагідно хочу нагадати про тих, завдяки кому зокрема ця ворожа мережа довший час почувалася в Україні, як у Бога за пазухою - суддів нашого улюбленого Окружного адмінсуду м. Києва.
   Саме він свого часу заборонив перейменовувати УПЦ (МП) в РПЦ, що дало можливість їй і далі вдавати з себе українську церкву, а не ворожу агентуру.
   Михайло Жернаков, доктор юридичних наук, сторінка ФБ.
   Приблизно тоді ж ці діячі зупиняли реформи в Армії і відкочували декомунізацію. А 16 лютого 2022 року ухвалили рішення, яким фактично повертали для узькіх януковича в крісло президента.
   Довгих 20 місяців знадобилися Верховній Раді, аби ухвалити невідкладний президентський законопроєкт про ліквідацію ОАСК. І то лише після накладення американських санкцій персонально на його очільника Павла Вовка.
   На сьогодні ще 20 місяців пройшли з моменту ліквідації ОАСК. Але його судді, по яких плаче тюрма, і далі отримують з бюджету високі зарплати - це мільйони щомісяця.
   Вже роками їх не можуть звільнити з посади оновлені ВККС і ВРП. І якщо перша (хоч і не відразу) таки провела щодо них іспит в рамках кваліфікаційного оцінювання, то друга (Вища рада правосуддя) вдає, що взагалі про них... ніколи не чула.
Шановні, пора!
   Захищати все російське і проросійське давно, і сильно, не в тренді.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ