Суддя з Києва фальшував документи, з Дніпра - найняв криміналітет для викрадення спільника

За матеріалами інтернет-видань 17.07.2024 102
На зображенні може бути: 1 особа та текст
   Дві новини з інтервалом в добу.
📍Суддю з Київщини підозрюють у тому, що він підробив документи і разом зі співмешканкою під час воєнного стану вирушив у круїз на Кариби.
   Центр Протидії Корупції, офіційна сторінка ФБ.
📍Суддю з Дніпра підозрюють у тому, що він за 17 тисяч доларів замовив викрадення свого бізнес-партнера.
▪️Любитель круїзів - суддя Броварського суду Володимир Сердинський (на фото), у якого під час обшуків знайшли портрет в образі Цезаря. Його раніше викрили на ймовірному хабарі в 4000 доларів.
  Під час затримання суддя хотів знищити речові докази. Він не відчиняв двері, телефонував знайомим зі вказівками знищити докази та викидав речі з вікна.
Тепер отримав ще одну підозру. Вже за підроблення документів та шахрайство.
▪️Тепер про суддю Господарського суду з Дніпра, який у 2017 році, крім основної роботи, вирішив зайнятися... земельним бізнесом. Та от проблема — суддям заборонено займатися підприємницькою діяльністю. Тому він знайшов підставну людину, на яку і почав оформлювати всі документи.
   З часом бізнес розширювався і в один з моментів суддя вирішив прибрати бізнес-партнера. Не знайшовши спільної мови, суддя замовив представникам криміналітету викрадення напарника.
   За даними слідства, за 17 тисяч доларів чоловіка мали позбавити волі та змусити підписати потрібні документи. Суддю затримали, йому світить позбавлення волі на строк до 5 років.
    Ці новини ще раз нагадують, як багато ще потрібно зробити, щоб очистити судову гілку влади від недоброчесних суддів. Тому судова реформа залишається у фокусі уваги ЦПК.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ