Сваволя дня: добровольця ЗСУ гамселить «слуга народу» Тищенко, полковника Червінського «пресує» суд, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 25.06.2024 293
Сваволя дня: добровольця ЗСУ гамселить «слуга народу» Тищенко, полковника Червінського «пресує» суд, - Тарас Чорновіл
  Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, сторінка ФБ.
 Розповім лише про один, емоційно дуже важкий, день в тилу. 20 червня. Таке враження, що влада раптово на всіх рівнях, одночасно, ухвалила для себе рішення, що в нас уже расєя, що з цим народом можна робити абсолютно все, що вже не треба нічого остерігатися й боятися. Отака якась в їхніх головах точка неповернення. В день-два вклалося забагато абсолютно диких подій із зовсім різних сфер.
   Розповім лише про одну сваволю, а тут ще згадаю про инші із найсвіжішого. Кабмін забороняє громаді Києва підтримати колеґ із Чернігова й профінансувати зведення фортифікацій від дуже навіть імовірного наступу ворога. Центральна недовлада сама укріплень не будує й реально не фінансує, тільки краде, але людям цю справу вже блокує. Чекає на новий прихід ворожих орд?
   Одіозний помічник Сівковича, а нині зелений смотрящій за фінансами й податками Гетманцев уже поділив законом увесь бізнес країни на підопічний білий (зелений) і чорний, під поліцейсько-фіскальну й ТЦКашну сваволю. А вчора ще й протягнув правку, що оті «біло-зелені» звільняються від обов’язку захисту України.
   Ми багато до чого звикли, але, щоб так відверто?!
   Гобліни-охоронці Тищенка на вулиці міста Дніпра на очах у всіх накидаються на сім’ю добровольця військового, коли той у візку вивіз на прогулянку немовля. Били демонстративно, заламували, бо він посмів посперечатися із їхнім орком-бандитом, а за сумісництвом кумом Єрмака!
   А особливо дико те, що Україна тепер уже наче расєя і в нас усе, як там у старших таваріщєй, продемонстрували 20 червня диким свавіллям проти Романа Червінського в Кіровоградському райсуді міста Кропивницького. Так, там справді відкрилися ворота пекла і в них ми побачили москву, проти якої героїчно борються ЗСУ.
   Такого свавілля судової влади немає ніде у світі...
    Судді призначили розгляд справи по суті на сьогодні, 25 червня, на 10:30 у... закритому судовому засіданні! Ні вільних слухачів, ні пресу не допустять до зали.
Судді, як завжди, не задовільнили клопотання адвокатів на витребування доказів невинуватості полковника Романа Червінського. А клопотання прокурорів, як завжди, задовільнили.
   Триває порушення прав легендарного героя-розвідника Романа Червінського... У Кіровоградському районному суді не існує норм КПК і верховенства права!
   Засідання закрили, тепер будуть вершити "правосуддя" без допуску преси та слухачів...
   План оборони не буде затребуваний, згідно з яким "потерпілі" повинні були спуститись в бомбосховище.
Немає слів.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ