СВИНІ-ПОТВОРИ ГЕТЬ СМЕРДЮЧУ БАГНЮКУ ЗНАХОДЯТЬ

Микола Ясень 27.09.2023 340

Протягом кількох днів трьом російським пропагандистам підкинули під двері свинячі голови

Протягом кількох днів трьом російським пропагандистам підкинули під двері свинячі голови

Трьом російським пропагандистам під двері квартир підкинули відрізані свинячі голови.

Про це повідомила "Новая газета. Европа" із посиланням на російські ЗМІ. А в її читачів, як і у нас з вами, відразу виникає бажання порадити підкидати здурілим рашинстським "іделогам" їх власні голови. А чому б і ні? Скільки можна безкарно лити багнюку на Україну і український люд, котрий власною кров'ю та власним життям боронить рідку свою Вітчизну, захищає її від окупантів, терористів і убивць?!

Так от, російські пропагандистські медіа повідомили, що колумністу  Тимофію Сергєйцеву, фотокореспонденту Михайлу Терещенку і "військовому експерту" Костянтину Сівкову підкинули відрізані свинячі голови під двері квартир. Навіщо. дійсно свинячі?  Вони, пропагандисти путінської закваски що, голодують, і холодцю їм дуже захотілося? Та справді не шкода їхні дурних голів з мізками, які давно не мають нічого спільного зі здоровим глуздом і людською совістю!

Як повідомляться, Сергейцев отримав пакет із головою 26 вересня, Сівков - 20 вересня, Терещенко – 19 вересня. Знову ж таки і тут не можна стримуватися з пропозицією та доповненням. В тому дусі, що обрано не найгірших покидьків сучасного "русского мира". Спершу б не завадило таким гидотам підкидати свиенячі олови, як соловйов і сімонян. Причому, ва рто підкидати свинькі голови далеко не у свіжому стані, а такі, що тхнуть смердючими пахощами, як і самі ці пропагандисти смердять.

Вказується, до речі, що у доставника, який приніс посилку Терещенку, під час обшуку виявили ще чотири пакети зі свинячими головами. ай ще б полежали, дужче завонялися, а підкидати їх таки є кому.

Хто стоїть за їх відправленням, невідомо. Усім трьом публіцистам до цього надсилали погрози. До речі, Сергейцев – політтехнолог і автор публікації "Що Росія повинна зробити з Україною?", що вийшла у квітні 2022 року на сайті "РИА Новости". В ній він пропонував провести деукраїнізацією, дебандеризацію і де європеїзацію України.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ