Світ не повинен визнавати путлера президентом рф, - Роман Безсмертний

За матеріалами інтернет-видань 11.04.2024 306
Світ не повинен визнавати путлера президентом рф, - Роман Безсмертний
   Роман Безсмертний, екснардеп 4 скликань, сторінка ФБ.
   Вибори в рф: результат і реакція світу. Чому світ визнає злочинця президентом?
"Не визнаваймо легітимності путіна як президента», — сказав президент ПАРЄ Теодорус Русопулус, оцінюючи перебіг і результат суспільно-політичних оргій в ерефії стососовно виборів в росії 2024 . Навряд чи автор цих слів розумів, що його теза стане найконструктивнішою в нинішньому емоційному суголоссі оцінки виборчого процесу в рф.
   Біля 90% країн засуджують все, що відбувалося навколо президентських виборів в рф 2024. Однак сміливості не визнавати путіна президентом забракло. Не зробив спільної заяви і формат «Рамштайн».
   Навіть пресслужби і речники сателітів фюрера змагалися в словесній еквілібристиці: якби це привітати, аби не замазатися в тому, що вони визнають: путін переміг на виборах…
  Жорстка критика, звинувачення у вбивстві Навального, монополізації ЗМІ, ліквідації опозиції та агресії проти України… Але у фіналі лише обмежувалися засудженням і невизнанням виборів на окупованих територіях Грузії, України і Молдови. А щодо самого фюрера, то, як сказав Джейк Салліван, це «та обставина, в умовах якої доводиться працювати».
   Що це? Політична сліпота, спеціальна стратегія, формування «колективного Мюнхена» чи гра в піддавки із фальсифікатором результатів виборів президента в рф, вбивцею десятків тисяч людей, узурпатором влади в державі, міжнародним злочинцем? Тобто світ визнає вбивцю і диктатора президентом в той час, коли є ордер Міжнародного кримінального суду на його арешт? Це тільки стимулює апетит агресора…
   Якою буде плата за цей страх і нікчемність?

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ