Світлої пам'яті Анатолія Васильовича Реки

За матеріалами інтернет-видань 01.02.2023 582

На 77 році життя нас залишив знаний в Січеславщині аграрій Анатолій Васильович Река. За його плечима 30 років напруженої хліборобської праці, добра слава чесної людини і відданість справжнього господаря своєї землі.
Анатолій Васильович був  керівником  фермерського господарства  у Дніпровському районі, входив до депутатського складу міськради  Підгородного, очолював в минулому Асоціацію фермерів і приватних землевласників Дніпровського району. Впродовж нелегкого життя сіяв зернові культури, садив овочі, займався торгівлею  - і в усьому про нього відгукувалися як про великого достойника і хазяїна.

"Нам важко сьогодні говорити про нього "був". Анатолій Васильович з нами буде завжди. Бо у нього є те, що відрізняло  від багатьох людей. Це честь, совість і працелюбство. А такі людські якості не вмирають", - підкреслив голова Асоціації фермерів і приватних землевласників Дніпропетровської області Анатолій Гайворонський.

Він додав, що всі члени Асоціації висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Анатолія Реки. Нехай земля, на якій він трудився, дасть йому мир і спокій... І незабутню світлу пам'ять про славного земляка..
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ